The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Forum Widgets Not Showing

View previous topic View next topic Go down

In progress Forum Widgets Not Showing

Post by genex60 on March 21st 2014, 9:55 pm

I'm having troubles with my forum widgets showing. I have created a forum widget and dragged it to the right spot and turned on the forum widget. I have my forums under my home page, I don't if that effects anything but yeah.

www.simpleday.forumotion.com

I have tried changing the size and stuff like that.

genex60
New Member

Posts : 5
Reputation : 1
Language : English

http://simpleday.forumotion.com

Back to top Go down

In progress Re: Forum Widgets Not Showing

Post by SLGray on March 21st 2014, 10:17 pm

Do you have the right column set to 0 or 180? It is where you activate the forum widgets.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36748
Reputation : 2449
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: Forum Widgets Not Showing

Post by genex60 on March 21st 2014, 10:22 pm


This is what i have right now.... are you saying to set the top one to 0 and the bottom one to 180?

genex60
New Member

Posts : 5
Reputation : 1
Language : English

http://simpleday.forumotion.com

Back to top Go down

In progress Re: Forum Widgets Not Showing

Post by genex60 on March 21st 2014, 10:24 pm

@genex60 wrote:
This is what i have right now.... are you saying to set the top one to 0 and the bottom one to 180?
Ok yeah I switch the top one to 0 and the bottom to 180 and still nothing.

genex60
New Member

Posts : 5
Reputation : 1
Language : English

http://simpleday.forumotion.com

Back to top Go down

In progress Re: Forum Widgets Not Showing

Post by SLGray on March 21st 2014, 10:28 pm

Could you send me a test account to your forum by pm?


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36748
Reputation : 2449
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: Forum Widgets Not Showing

Post by Kite Trojan on March 22nd 2014, 12:11 am

it could be your css. mind posting it here?

Kite Trojan
Forumember

Male Posts : 823
Reputation : 19
Language : English

http://galacticda.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: Forum Widgets Not Showing

Post by SLGray on March 22nd 2014, 6:22 am

After using the test account, I could not locate any issue with the CSS stylesheet.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36748
Reputation : 2449
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: Forum Widgets Not Showing

Post by Pizza Boi on March 22nd 2014, 8:00 am

@SLGray wrote:After using the test account, I could not locate any issue with the CSS stylesheet.
Hi Very Happy

http://help.forumotion.com/t131730-dont-show-widgets#883625 the guy has the same issue. Could that possibly lead to be a bug or something?

Regards,
Pizza Boi

Pizza Boi
Hyperactive

Male Posts : 2016
Reputation : 160
Language : French
Location : Pizza Hut!

http://redlustempire.forumtl.com/

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum