The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

HTML links disapear after a few seconds

View previous topic View next topic Go down

In progress HTML links disapear after a few seconds

Post by stewartwilson on November 4th 2014, 2:29 pm

I am having some strange issue i cant seem to fix ,  when i write a html clickable image in a post they disapear . 

My site is : http://crisppoker1.forumotion.co.uk/

i have tried it in all browsers  and its the same ( also learnt my site looks horrid in IE ) 

I disabled ALL java scripts , still the same , 

I disabled all my CSS ,still the same 

I disabled optimize css , no differance

I disabled the basic css and it stays fine !!!

this is the post that should have just 2 clickable links http://crisppoker1.forumotion.co.uk/t1184-titan-poker#4185


I have very limited experiance and am totally lost to what is happening

stewartwilson
New Member

Posts : 16
Reputation : 1
Language : ENGLISH

http://crisppoker1.forumotion.co.uk

Back to top Go down

In progress Re: HTML links disapear after a few seconds

Post by Ramdaman on November 4th 2014, 2:44 pm

Can you paste the HTML code? Place it in a code bbcode. 

Code:
[code][/code]

Ramdaman
Active Poster

Male Posts : 1614
Reputation : 96
Language : English, Albanian, Macedonian, Russian | HTML, CSS
Location : New York City

http://ndihme.forumotion.com/forum

Back to top Go down

In progress Re: HTML links disapear after a few seconds

Post by stewartwilson on November 4th 2014, 3:33 pm

@Ramdaman wrote:Can you paste the HTML code? Place it in a code bbcode. 

Code:
[code][/code]

Code:
 <a href="http://online.titanpoker.com/promoRedirect?key=ej0xNDI5OTY4NyZsPTEzNTEwMTU3JnA9MTAyMDQ2MQ%3D%3D">
<img src="http://i290.photobucket.com/albums/ll247/jock2007/banner_1964974902_zpsgoutsr9w.gif" 
</a>

Thats the HTML for the pic , works elsewhere

Also i have just noticed that they do become available after a few minutes they seem to load fine ,  

no idea why its taking so long

stewartwilson
New Member

Posts : 16
Reputation : 1
Language : ENGLISH

http://crisppoker1.forumotion.co.uk

Back to top Go down

In progress Re: HTML links disapear after a few seconds

Post by Ramdaman on November 4th 2014, 4:40 pm

You haven't closed the image tag.

<img src=" "> or <img src=" " />

Ramdaman
Active Poster

Male Posts : 1614
Reputation : 96
Language : English, Albanian, Macedonian, Russian | HTML, CSS
Location : New York City

http://ndihme.forumotion.com/forum

Back to top Go down

In progress Re: HTML links disapear after a few seconds

Post by SLGray on November 4th 2014, 10:01 pm

Also you could just use BBCode.

Code:
[url=LINK TO PAGE TO LOAD][img]IMAGE'S URL[/img][/url]
Press the link button (The one left of the Youtube button.) in the editor.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 35620
Reputation : 2372
Language : English
Location : United States

http://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: HTML links disapear after a few seconds

Post by stewartwilson on November 9th 2014, 12:15 am

Hi guys thanks for the advice,

I founf why it was taking ages to load them, for some reason it was the auto resize taking ages, i disabled it and it loads all the images straight away 

This for your tips guys

stewartwilson
New Member

Posts : 16
Reputation : 1
Language : ENGLISH

http://crisppoker1.forumotion.co.uk

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum