The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Cannot get new forum up and running

View previous topic View next topic Go down

In progress Cannot get new forum up and running

Post by ragdoll on July 26th 2015, 9:10 pm

I cannot get past password to get the forum validated.
This is as far as I can get and there is nothing in my gmail account.


ragdoll
New Member

Posts : 4
Reputation : 1
Language : English

http://seniorsoftheworld@4umotion.com

Back to top Go down

In progress Re: Cannot get new forum up and running

Post by Pizza Boi on July 26th 2015, 9:25 pm

Hi Very Happy

That is odd. How many times did you re-try and do it? If it still doesn't work I suggest you contact a manager or Buttercup for this.

Regards,
Pizza Boi

Pizza Boi
Hyperactive

Male Posts : 2016
Reputation : 160
Language : French
Location : Pizza Hut!

http://redlustempire.forumtl.com/

Back to top Go down

In progress Re: Cannot get new forum up and running

Post by ragdoll on July 26th 2015, 11:32 pm

Thanks Boi. I tried a couple times yesterday and again today several times.
I am so new at this but I didn't think I would get stuck just at registering the name, etc.

ragdoll
New Member

Posts : 4
Reputation : 1
Language : English

http://seniorsoftheworld@4umotion.com

Back to top Go down

In progress Re: Cannot get new forum up and running

Post by brandon_g on July 27th 2015, 3:54 am

Hello,

Have you tried entering a different or longer password? Too simple or common of a password may trigger Forumotion's anti-spammer safeguard and prevent it from going through.

-Brandon


Remember to mark your topic when a solution is found.

brandon_g
Support Moderator
Support Moderator

Male Posts : 5357
Reputation : 489
Language : English
Location : USA

http://broadcastingduo.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: Cannot get new forum up and running

Post by ragdoll on July 27th 2015, 4:03 am

Yes, I added some capitals and a number, still no luck. I guess I will forget about it. Thanks for your responses.

ragdoll
New Member

Posts : 4
Reputation : 1
Language : English

http://seniorsoftheworld@4umotion.com

Back to top Go down

In progress Re: Cannot get new forum up and running

Post by SLGray on July 27th 2015, 4:24 am

Could it be that you are entering the wrong password in both places?


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36705
Reputation : 2445
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: Cannot get new forum up and running

Post by Leviosa on July 27th 2015, 9:29 am

Hello

We just made a creation test and we didn't find any problems scratch You should write your password on a NotePad and then just copy/past it.

Make sure your password is not too short. The problem can also come from our anti-spam tool but I don't think so. In that case, you won't get this message.



No help without your forum url
No support via private message



Leviosa
Administrator
Administrator

Female Posts : 15587
Reputation : 1589
Language : French, English

http://help.forumotion.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum