SSL not working after buying advanced package

Go down

Solved SSL not working after buying advanced package

Post by HelpBarr on June 4th 2019, 2:12 am

Technical Details


Forum version : #phpBB3
Position : Founder
Concerned browser(s) : Google Chrome
Screenshot of problem : https://i.imgur.com/BBWie7m.jpg
Who the problem concerns : All members
When the problem appeared : When trying to advertise my forum using google adwords.
Forum link : ( link is hidden, you must reply to see )

Description of problem

Hello. I am trying to advertise my forum using Google Adwords. However to my dismay I found that google Ads was flagging our forum as malware.

This isn't because our forum IS malware and I deduced that the reason was because our forum didn't have an SSL token.

So I paid a SUBSTANTIAL AMOUNT OF MONEY in order to upgrade to the advanced package PURELY so that I could make our forum secure and so that I could advertise it. HOWEVER after upgrading and activating SSL the problem didn't go away. I've attached a link to the message and I have also tested it with THIS site (help.forumotion.com) and it gives the same error message. (The attached image shows that case, though it's the same message for my forum)

As it is, as a paying customer, I would like to have this situation fixed for the forum. Thank you.
(Note: I currently am keeping my forum anonymous and am seeking either for general advice on how to fix this on my side, or a fix on forumotion's side.)
HelpBarr
HelpBarr
New Member

Posts : 5
Reputation : 1
Language : English

https://www.help.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: SSL not working after buying advanced package

Post by SLGray on June 4th 2019, 4:20 am

We need your forum's link so we can see the issue.


SSL not working after buying advanced package Slgray10

When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.
SLGray
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 46552
Reputation : 3269
Language : English
Location : United States

https://help.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: SSL not working after buying advanced package

Post by HelpBarr on June 4th 2019, 5:17 am

Are you saying that that's not the intended behaviour? Given that help.forumotion gives the same error it seemed to me to be universal to forumotion.
I'm not sure about giving my forum link due to privacy concerns.
HelpBarr
HelpBarr
New Member

Posts : 5
Reputation : 1
Language : English

https://www.help.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: SSL not working after buying advanced package

Post by skouliki on June 4th 2019, 8:06 am

hello

this is the procedure in order for our techs to investigate the issue, you can send your forum link via pm to an admin if you like
skouliki
skouliki
Manager
Manager

Female Posts : 6975
Reputation : 1020
Language : English,Greek
Location : Greece

http://iconskouliki.forumgreek.com

Back to top Go down

Solved Re: SSL not working after buying advanced package

Post by mpelmmc on June 4th 2019, 9:13 am

Hello,

I (and apparently nobody else) is having the troubles you are having in the English support forum. Therefore, we are asking for your forum URL in order to understand if the problem is just on your side or not. Consider posting your forum URL in "hide", or PMing it to any staff member.

We will have to lock this thread if you refuse to give us the URL of your forum as it is necessary for providing you the help.

Help us help you Wink
mpelmmc
mpelmmc
Helper
Helper

Male Posts : 1080
Reputation : 166
Language : English and Spanish

https://help.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: SSL not working after buying advanced package

Post by SLGray on June 4th 2019, 10:30 am

The link you posted has www. When you enter the link in the browser tab, you do not need the www nowadays.



SSL not working after buying advanced package Slgray10

When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.
SLGray
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 46552
Reputation : 3269
Language : English
Location : United States

https://help.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: SSL not working after buying advanced package

Post by APE on June 4th 2019, 12:30 pm

Please also note that you can only add your own ad's on your forum after you pay for our ad's to be removed first or you will get problems.


SSL not working after buying advanced package Left1212SSL not working after buying advanced package Center11SSL not working after buying advanced package Right112
SSL not working after buying advanced package Ape_b110
SSL not working after buying advanced package Ape1010
APE
APE
Administrator
Administrator

Male Posts : 14821
Reputation : 1615
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: SSL not working after buying advanced package

Post by HelpBarr on June 4th 2019, 9:02 pm

Oh, this problem is not about running ads on my forum.
It's about submitting my forum to Google ads to advertise on their search results.
Google is refusing to advertise my site (Not ON my site) because it thinks it's malware, even after I added SSL to it.
The attached image shows what Google is saying about the site. I've tested it with this site (help.forumotion.com) and it's given the same error.

I can't see why the engineers can't figure out this issue by using help.forumotion (or any other forum) as a base.
HelpBarr
HelpBarr
New Member

Posts : 5
Reputation : 1
Language : English

https://www.help.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: SSL not working after buying advanced package

Post by SLGray on June 4th 2019, 9:11 pm

Is Google giving you a code to add to your forum for Adword?  If yes, have you remove the default ads with the packages?


SSL not working after buying advanced package Slgray10

When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.
SLGray
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 46552
Reputation : 3269
Language : English
Location : United States

https://help.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: SSL not working after buying advanced package

Post by brandon_g on June 5th 2019, 12:50 pm

@HelpBarr wrote:Are you saying that that's not the intended behaviour? Given that help.forumotion gives the same error it seemed to me to be universal to forumotion.
I'm not sure about giving my forum link due to privacy concerns.

To better help you resolve your issue we need it. Your welcome to put it in hide tags so only staff and those who rey see it, or you can even send it to us via pm. We will only use the forum link to help resolve your issue and nothing else.

I think the reason your getting an error on the support forum is because your adding www. before help.forumotion.com and that is kinda changinv the url and making you get invalid certificate, if you take that away it does not appear.

Perhaps this is also what is causing on the issue for you as well?

-Brandon


SSL not working after buying advanced package Brando10
Remember to mark your topic SSL not working after buying advanced package Solved15 when a solution is found.
brandon_g
brandon_g
Manager
Manager

Male Posts : 8599
Reputation : 780
Language : English
Location : USA

https://www.broadcastingduo.com

Back to top Go down

Solved Re: SSL not working after buying advanced package

Post by APE on June 5th 2019, 5:10 pm

@HelpBarr We can not help you more until we have your URL.

Without the URL (Address of your forum) we can not test the SSL Certificate problem for your forum.
I ran a test on the help forum and it is working fine.
SSL not working after buying advanced package Cap113


SSL not working after buying advanced package Left1212SSL not working after buying advanced package Center11SSL not working after buying advanced package Right112
SSL not working after buying advanced package Ape_b110
SSL not working after buying advanced package Ape1010
APE
APE
Administrator
Administrator

Male Posts : 14821
Reputation : 1615
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: SSL not working after buying advanced package

Post by HelpBarr on June 6th 2019, 11:17 pm

Sorry for coming off so strong in the OP.
I've talked with google ads about it and it seems its because I was using the "www." prefix. Dunno why. Thanks!
HelpBarr
HelpBarr
New Member

Posts : 5
Reputation : 1
Language : English

https://www.help.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: SSL not working after buying advanced package

Post by HelpBarr on June 7th 2019, 12:15 am

I should add that this actually DIDNT fix the problem. (As I just found out.) I was only TOLD it would fix the problem.
I intend to talk with google ads more on their end though before pursuing it further over here.
HelpBarr
HelpBarr
New Member

Posts : 5
Reputation : 1
Language : English

https://www.help.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: SSL not working after buying advanced package

Post by brandon_g on June 7th 2019, 12:53 am

If you give us the forum url we can look over your forum and see if the certificate is in fact working properly.


SSL not working after buying advanced package Brando10
Remember to mark your topic SSL not working after buying advanced package Solved15 when a solution is found.
brandon_g
brandon_g
Manager
Manager

Male Posts : 8599
Reputation : 780
Language : English
Location : USA

https://www.broadcastingduo.com

Back to top Go down

Solved Re: SSL not working after buying advanced package

Post by SLGray on June 7th 2019, 8:49 am

Did you remove the www remove the browser tab?


SSL not working after buying advanced package Slgray10

When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.
SLGray
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 46552
Reputation : 3269
Language : English
Location : United States

https://help.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: SSL not working after buying advanced package

Post by skouliki on June 19th 2019, 8:44 am

marked as solved

Problem solved & topic archived.
Please read our forum rules: ESF General Rules
skouliki
skouliki
Manager
Manager

Female Posts : 6975
Reputation : 1020
Language : English,Greek
Location : Greece

http://iconskouliki.forumgreek.com

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum