No post or reply button

+3
SLGray
Ape
grykon
7 posters

Go down

In progress No post or reply button

Post by grykon June 17th 2019, 9:29 pm

Greetings,

I'm a member of Sugah's place here on forumotion and a couple of days ago I ran into a problem. I've spoken with a couple of moderators about it and have been unable to rectify the problem I'm having. Our forum owner has been MIA for some time so haven't been able to speak with her about it. The other day I got a email saying I had a new private message so I went to the site and instead of it being in the normal 'orange'/peachy color it was all in greyscale. In the private messages I was able to read the member's message but there was no reply button. I went to the main forum and tried to post but there was no post or reply buttons either. I did clear my cache for that site but it had no bearing on the issue, I loaded MS Edge browser and went to the site and it too was all in greyscale and no buttons to reply or post with. I'm at a complete loss as to what to try. Both of the moderators I spoke with through facebook said they weren't experiencing a problem like this. The loading of the site seems to take an extended amount of time as well. Thank you for any help you can give!

http://sugahsplace.forumotion.net/

grykon
grykon
New Member

Posts : 6
Reputation : 1
Language : english

View user profile https://www.forumotion.com

Back to top Go down

In progress Re: No post or reply button

Post by Ape June 17th 2019, 9:41 pm

Hello this sounds like a browser problem or a problem with your computer.

Have you gave some other browser a try and see if you get the same problem ?

also try and clear your browser cache and cookies and see if that works.


No post or reply button Left1212No post or reply button Center11No post or reply button Right112
No post or reply button Ape_b110
No post or reply button Keep_s10
No post or reply button Ape1010
Ape
Ape
Administrator
Administrator

Male Posts : 17119
Reputation : 1845
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha

View user profile http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

In progress Re: No post or reply button

Post by grykon June 18th 2019, 12:35 am

@APE wrote:Hello this sounds like a browser problem or a problem with your computer.

Have you gave some other browser a try and see if you get the same problem ?

also try and clear your browser cache and cookies and see if that works.

Yes, I cleared the cache/cookies for that forum and I also used MS Edge browser to test if it was just something weird with Chrome. Both give the same problem.
grykon
grykon
New Member

Posts : 6
Reputation : 1
Language : english

View user profile https://www.forumotion.com

Back to top Go down

In progress Re: No post or reply button

Post by Ape June 18th 2019, 12:54 am

Do you mind sending me a PM with your Username password and url of the forum so i can run some tests?

If you don't mind then make sure you post them in a PM not in this public forum.


No post or reply button Left1212No post or reply button Center11No post or reply button Right112
No post or reply button Ape_b110
No post or reply button Keep_s10
No post or reply button Ape1010
Ape
Ape
Administrator
Administrator

Male Posts : 17119
Reputation : 1845
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha

View user profile http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

In progress Re: No post or reply button

Post by Ape June 18th 2019, 12:55 am

come to think of it do you have a ad's blocker installed on your browsers ?


No post or reply button Left1212No post or reply button Center11No post or reply button Right112
No post or reply button Ape_b110
No post or reply button Keep_s10
No post or reply button Ape1010
Ape
Ape
Administrator
Administrator

Male Posts : 17119
Reputation : 1845
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha

View user profile http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

In progress Re: No post or reply button

Post by SLGray June 18th 2019, 3:54 am

Also you are using anything kind of privacy settings like no third-party trackers or cookies?  If yes, it could cause this if you have the settings set very high.


No post or reply button Slgray10

When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.
SLGray
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 49698
Reputation : 3442
Language : English
Location : United States

View user profile https://forumsclub.com/gc/128-link-directory/

Back to top Go down

In progress Re: No post or reply button

Post by grykon June 18th 2019, 5:43 pm

@APE wrote:come to think of it do you have a ad's blocker installed on your browsers ?


Good afternoon, I am not running any ad blockers nor any kind of privacy settings that would do that. This virtually happened over night. One day it was fine, then a couple of days later and *splat*. I'm not 100% comfortable about sharing my account info like that, let me clear it with one of the mods first. And if they give me a go ahead I will send it in a PM. Thanks for trying to help resolve this.
grykon
grykon
New Member

Posts : 6
Reputation : 1
Language : english

View user profile https://www.forumotion.com

Back to top Go down

In progress Re: No post or reply button

Post by skouliki June 18th 2019, 7:17 pm

hi 

this is only happening in private messages or also to normal posts in threads ?
skouliki
skouliki
Manager
Manager

Female Posts : 11514
Reputation : 1438
Language : English,Greek
Location : Greece

View user profile http://iconskouliki.forumgreek.com

Back to top Go down

In progress Re: No post or reply button

Post by ifelthope1126 June 18th 2019, 9:17 pm

Hi,

I have exactly the same problem on my forum here. It's my testforum, my original forum works fine now.
I think maybe it has to do something with problems described in this topic?
ifelthope1126
ifelthope1126
Forumember

Female Posts : 107
Reputation : 9
Language : Lithuanian, Russian, English

View user profile http://sunset.forumtwilight.com

Back to top Go down

In progress Re: No post or reply button

Post by skouliki June 18th 2019, 9:40 pm

Yes maybe , please report it there providing your forum url and a screenshot
skouliki
skouliki
Manager
Manager

Female Posts : 11514
Reputation : 1438
Language : English,Greek
Location : Greece

View user profile http://iconskouliki.forumgreek.com

Back to top Go down

In progress Re: No post or reply button

Post by grykon June 18th 2019, 10:22 pm

@skouliki wrote:hi 

this is only happening in private messages or also to normal posts in threads ?

This is happening in private and in the regular forum for that site. While waiting to hear from the mods about sharing my login info, I decided to check my cell phone and accessed the site. It works fine on my cell phone...Just not Chrome or MS Edge on my computer...I was going to try to create a new account and see if it happened to it as well, but new accounts have to be approved by the admin of the site and unfortunately she has been MIA for quite some time.

Edit:

I decided to download and install firefox and ran it and was able to access the site fully, being able to reply in private messages and post in the forums...still no clue what is up with Chrome or Edge...
grykon
grykon
New Member

Posts : 6
Reputation : 1
Language : english

View user profile https://www.forumotion.com

Back to top Go down

In progress Re: No post or reply button

Post by Ape June 19th 2019, 12:24 am

Sadly it sounds like a browser problem and we can not help you with that as it's your computer that has the problem.

My advice would be to delete the browsers you have keeping firefox and then reset your computer then install it again from fresh.

Other that that we can not help you any more as it has nothing to do with our systems Sad


No post or reply button Left1212No post or reply button Center11No post or reply button Right112
No post or reply button Ape_b110
No post or reply button Keep_s10
No post or reply button Ape1010
Ape
Ape
Administrator
Administrator

Male Posts : 17119
Reputation : 1845
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha

View user profile http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

In progress Re: No post or reply button

Post by SLGray June 19th 2019, 12:48 am

@grykon wrote:Edit:

I decided to download and install firefox and ran it and was able to access the site fully, being able to reply in private messages and post in the forums...still no clue what is up with Chrome or Edge...
Are they up to date?


No post or reply button Slgray10

When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.
SLGray
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 49698
Reputation : 3442
Language : English
Location : United States

View user profile https://forumsclub.com/gc/128-link-directory/

Back to top Go down

In progress Re: No post or reply button

Post by grykon June 19th 2019, 1:54 am

@SLGray wrote:
@grykon wrote:Edit:

I decided to download and install firefox and ran it and was able to access the site fully, being able to reply in private messages and post in the forums...still no clue what is up with Chrome or Edge...
Are they up to date?

Well I thought it was, but I just checked and it wasn't, so I updated it and relaunched and still no joy. I might try Ape's suggestion about removing Chrome and then reinstall it...It's just so weird that it breaks like that. Thanks!
grykon
grykon
New Member

Posts : 6
Reputation : 1
Language : english

View user profile https://www.forumotion.com

Back to top Go down

In progress Re: No post or reply button

Post by SLGray June 19th 2019, 2:22 am

There has been issues with Chrome for many years.  It is something that has to be fixed on their side.  The issues before had to do with the administration panel.


No post or reply button Slgray10

When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.
SLGray
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 49698
Reputation : 3442
Language : English
Location : United States

View user profile https://forumsclub.com/gc/128-link-directory/

Back to top Go down

In progress Re: No post or reply button

Post by brandon_g June 19th 2019, 4:24 am

It is possible they are caching the site from the point where we had server issues. Suprised that clearing cache and cookies didn't solve that though.

Certainly seems like a browser issue if Firefox is fine.


No post or reply button Brando10
Remember to mark your topic No post or reply button Solved15 when a solution is found.
General Rules | Tips & Tricks | FAQ | Forgot Founder Password?

No post or reply button Scre1476
Team Leader
Review Section Rules | Request A Review | Sticker Points
brandon_g
brandon_g
Manager
Manager

Male Posts : 9727
Reputation : 889
Language : English
Location : USA

View user profile https://www.broadcastingduo.com

Back to top Go down

In progress Re: No post or reply button

Post by skouliki June 19th 2019, 8:34 am

please try this
1. Go to chrome://settings/content
2. Go under the Images category
3. Make sure to display all images are selected

also try to uncheck use hardware acceleration from Menu> Settings> Show Advanced Settings > System menu
skouliki
skouliki
Manager
Manager

Female Posts : 11514
Reputation : 1438
Language : English,Greek
Location : Greece

View user profile http://iconskouliki.forumgreek.com

Back to top Go down

In progress Re: No post or reply button

Post by skouliki July 6th 2019, 7:51 pm

hello

is this solved?
skouliki
skouliki
Manager
Manager

Female Posts : 11514
Reputation : 1438
Language : English,Greek
Location : Greece

View user profile http://iconskouliki.forumgreek.com

Back to top Go down

In progress Re: No post or reply button

Post by gandrew July 15th 2019, 1:26 pm

@grykon wrote:Greetings,

I'm a member of Sugah's place here on forumotion and a couple of days ago I ran into a problem. I've spoken with a couple of moderators about it and have been unable to rectify the problem I'm having. Our forum owner has been MIA for some time so haven't been able to speak with her about it. The other day I got a email saying I had a new private message so I went to the site and instead of it being in the normal 'orange'/peachy color it was all in greyscale. In the private mcdvoice messages I was able to read the member's message but there was no reply button. I went to the main forum and tried to post but there was no post or reply buttons either. I did clear my cache for that site but it had no bearing on the issue, I loaded MS Edge browser and went to the site and it too was all in greyscale and no buttons to reply or post with. I'm at a complete loss as to what to try. Both of the moderators I spoke with through facebook said they weren't experiencing a problem like this. The loading of the site seems to take an extended amount of time as well. Thank you for any help you can give!

http://sugahsplace.forumotion.net/

i had same problem but it was browser problem as said by APE
gandrew
gandrew
New Member

Posts : 1
Reputation : 1
Language : english

View user profile https://help.forumotion.com/

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum