The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

i keep getting this in my forum

View previous topic View next topic Go down

Solved i keep getting this in my forum

Post by minneauxx on January 8th 2016, 7:19 am

You haven't got the rights to access this page

am the admin and yet i keep getting this, sometimes it works sometimes it give me this, and other members too


Last edited by minneauxx on January 8th 2016, 2:41 pm; edited 1 time in total

minneauxx
Forumember

Posts : 137
Reputation : 1
Language : english

Back to top Go down

Solved Re: i keep getting this in my forum

Post by SLGray on January 8th 2016, 7:25 am

Where exactly are you getting this message? I mean what are you doing.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36639
Reputation : 2441
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: i keep getting this in my forum

Post by minneauxx on January 8th 2016, 7:27 am

in my forum..
when i try to post a topic

minneauxx
Forumember

Posts : 137
Reputation : 1
Language : english

Back to top Go down

Solved Re: i keep getting this in my forum

Post by SLGray on January 8th 2016, 7:29 am

In a certain section, sub-forum, etc. or the whole forum?


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36639
Reputation : 2441
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: i keep getting this in my forum

Post by minneauxx on January 8th 2016, 7:30 am

certain section and sub forum

minneauxx
Forumember

Posts : 137
Reputation : 1
Language : english

Back to top Go down

Solved Re: i keep getting this in my forum

Post by SLGray on January 8th 2016, 7:33 am

Have you tried a different browser? Have you cleared your browser's cache?

Is this occurring on PC's or mobile devices?


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36639
Reputation : 2441
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: i keep getting this in my forum

Post by minneauxx on January 8th 2016, 7:35 am

both mobile device and PC..av tried on other laptop.sometimes i face the same problem

minneauxx
Forumember

Posts : 137
Reputation : 1
Language : english

Back to top Go down

Solved Re: i keep getting this in my forum

Post by SLGray on January 8th 2016, 7:37 am

When you say you are the admin, do you mean the founder?


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36639
Reputation : 2441
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: i keep getting this in my forum

Post by minneauxx on January 8th 2016, 7:39 am

yes. founder and same person as the admin

minneauxx
Forumember

Posts : 137
Reputation : 1
Language : english

Back to top Go down

Solved Re: i keep getting this in my forum

Post by brandon_g on January 8th 2016, 12:39 pm

Hello,

Would you happen to be trying to post any link(s) when the message appear?

-Brandon


Remember to mark your topic when a solution is found.

brandon_g
Support Moderator
Support Moderator

Male Posts : 5344
Reputation : 488
Language : English
Location : USA

http://broadcastingduo.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: i keep getting this in my forum

Post by minneauxx on January 8th 2016, 12:48 pm

no

minneauxx
Forumember

Posts : 137
Reputation : 1
Language : english

Back to top Go down

Solved Re: i keep getting this in my forum

Post by brandon_g on January 8th 2016, 1:01 pm

You sure?

The only reason I could see this happening is if you were trying to post a link and the site your trying to link to is black listed by Forumotion. I have had this happen to me and a member before and this was the cause of the problem Wink.

-Brandon


Remember to mark your topic when a solution is found.

brandon_g
Support Moderator
Support Moderator

Male Posts : 5344
Reputation : 488
Language : English
Location : USA

http://broadcastingduo.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: i keep getting this in my forum

Post by SLGray on January 8th 2016, 7:28 pm

Is this solved?


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36639
Reputation : 2441
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: i keep getting this in my forum

Post by brandon_g on January 11th 2016, 6:39 pm

Topic solved and archived ~ brandon_g


Remember to mark your topic when a solution is found.

brandon_g
Support Moderator
Support Moderator

Male Posts : 5344
Reputation : 488
Language : English
Location : USA

http://broadcastingduo.forumotion.com/

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum