! Widget column background error

Go down

In progress ! Widget column background error

Post by Unzy on July 18th 2017, 12:25 pm

Technical Details


Forum version : #phpBB3
Position : Founder
Concerned browser(s) : Internet Explorer
Screenshot of problem : http://xbotserver.forumotion.com/
Who the problem concerns : All members
When the problem appeared : not sure
Forum link : http://xbotserver.forumotion.com/

Description of problem

My widget banners on the left column of my forum homepage have in the background some update error, that wasnt there before. I'm not sure how to fix this, the background was just darkgrey like the rest of the forum homepage, u will see when you visit my forum homepage thnx so much!
avatar
Unzy
New Member

Posts : 2
Reputation : 1
Language : ENG

http://xbotserver.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: ! Widget column background error

Post by skouliki on July 18th 2017, 1:01 pm

avatar
skouliki
Graphic Designer
Graphic Designer

Female Posts : 4150
Reputation : 680
Language : English,Greek
Location : Greece

http://iconskouliki.forumgreek.com

Back to top Go down

In progress Re: ! Widget column background error

Post by SLGray on July 18th 2017, 8:04 pm

Look to see if you can locate this in your CSS stylesheet:
Code:
.module {
    background-color: #393939;
    background-image: url(http://illiweb.com/fa/pbucket.gif);
    background-repeat: repeat-x;
    color: #fffff5;
    margin-bottom: 4px;
    padding: 0 10px;
}

Replace the background-image URL or just remove line completely.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.

avatar
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 43693
Reputation : 3107
Language : English
Location : United States

http://fmthemesdesignteam.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: ! Widget column background error

Post by Unzy on July 20th 2017, 8:14 am

I don't know if you guys did anything, but the problem is fixed! Thnx for the help and info!
avatar
Unzy
New Member

Posts : 2
Reputation : 1
Language : ENG

http://xbotserver.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: ! Widget column background error

Post by skouliki on July 20th 2017, 8:50 am

@Unzy wrote:I don't know if you guys did anything, but the problem is fixed! Thnx for the help and info!

https://help.forumotion.com/t153399-solution-to-photobucket-update#1051633
avatar
skouliki
Graphic Designer
Graphic Designer

Female Posts : 4150
Reputation : 680
Language : English,Greek
Location : Greece

http://iconskouliki.forumgreek.com

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum