Forum was inactive, can't seem to get where we can use it again

Go down

In progress Forum was inactive, can't seem to get where we can use it again

Post by Liquorish on February 19th 2020, 9:40 pm

https://pensacoladaily.forumotion.com/

Hi, I am the Admin of the above forum. I have either gotten really stupid, or something is missing where we can post to this forum. I would like to resurrect this forum which hasn't been used for a couple of years. Has the ability to post to this forum been withdrawn?

Eric Ericson
avatar
Liquorish
New Member

Male Posts : 10
Reputation : 2
Language : English
Location : Hoover, Alabama and Pensacola, Florida

View user profile http://pensacoladaily.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: Forum was inactive, can't seem to get where we can use it again

Post by APE on February 19th 2020, 11:01 pm

Hello @Liquorish are you the owner / founder of the forum ?



  Question 1
@Liquorish wrote:I would like to resurrect this forum which hasn't been used for a couple of years.
  A, If you are not the founder / owner of the forum you could take over the forum, Please read the topic in my helpful link's


  Question 2

@Liquorish wrote:Has the ability to post to this forum been withdrawn?
  A, We would not know that! "We have no power over the settings on this forum."


Forum was inactive, can't seem to get where we can use it again Left1212Forum was inactive, can't seem to get where we can use it again Center11Forum was inactive, can't seem to get where we can use it again Right112
Forum was inactive, can't seem to get where we can use it again Ape_b110
Forum was inactive, can't seem to get where we can use it again Ssshfm13
Forum was inactive, can't seem to get where we can use it again Ape1010
APE
APE
Administrator
Administrator

Male Posts : 15325
Reputation : 1640
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha

View user profile http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

In progress Re: Forum was inactive, can't seem to get where we can use it again

Post by Liquorish on February 20th 2020, 5:49 pm

I am not the original creator/owner, but have Admin functions transferred to me and, in the past I used that functionality quite a bit.

Please look at the forum https://pensacoladaily.forumotion.com/ and tell this dummy how to make a post. I don't see any place where I can initiate a post. I have looked at the forum in my normal user login and in my Admin login, but can't seem to figure out what's wrong... or what's wrong with me, lol

I'll be happy to make and needed changes in the Administration Panel that are needed.
avatar
Liquorish
New Member

Male Posts : 10
Reputation : 2
Language : English
Location : Hoover, Alabama and Pensacola, Florida

View user profile http://pensacoladaily.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: Forum was inactive, can't seem to get where we can use it again

Post by skouliki on February 20th 2020, 6:55 pm

Hello

Go to admin panel.. general.. forum...configuration
And check if the forum is set on holidays
skouliki
skouliki
Manager
Manager

Female Posts : 8255
Reputation : 1093
Language : English,Greek
Location : Greece

View user profile http://iconskouliki.forumgreek.com

Back to top Go down

In progress Re: Forum was inactive, can't seem to get where we can use it again

Post by Liquorish on February 21st 2020, 5:23 pm

That seemed like a good idea, but Holidays was checked No. Also, it wasn't set for construction. And I can reply to posts and a user saw my reply and started a new topic... something I cannot seem to do. There are no New Topic Buttons and only a sliver of a reply box at the bottom.

https://pensacoladaily.forumotion.com/
avatar
Liquorish
New Member

Male Posts : 10
Reputation : 2
Language : English
Location : Hoover, Alabama and Pensacola, Florida

View user profile http://pensacoladaily.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: Forum was inactive, can't seem to get where we can use it again

Post by skouliki on February 21st 2020, 5:48 pm

Clear your browser cookies and retry

Also check if the buttons urls are valid links maybe its a broken image the issue
skouliki
skouliki
Manager
Manager

Female Posts : 8255
Reputation : 1093
Language : English,Greek
Location : Greece

View user profile http://iconskouliki.forumgreek.com

Back to top Go down

In progress Re: Forum was inactive, can't seem to get where we can use it again

Post by APE on February 21st 2020, 8:13 pm

Please look to see if you have a image for your post buttons here.


Admin Control Panel settings
ACP >> Display tab >>
Down the left and side >> Pictures and Colors >> Pics management >> Advanced Mode.
Click the buttons tab and you will see
Forum was inactive, can't seem to get where we can use it again Captu223
make sure you have an image there if it's photobucket or tinypic you will need to change the button to something else as we no longer support the two image hosts.


Forum was inactive, can't seem to get where we can use it again Left1212Forum was inactive, can't seem to get where we can use it again Center11Forum was inactive, can't seem to get where we can use it again Right112
Forum was inactive, can't seem to get where we can use it again Ape_b110
Forum was inactive, can't seem to get where we can use it again Ssshfm13
Forum was inactive, can't seem to get where we can use it again Ape1010
APE
APE
Administrator
Administrator

Male Posts : 15325
Reputation : 1640
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha

View user profile http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

In progress Re: Forum was inactive, can't seem to get where we can use it again

Post by SLGray on February 21st 2020, 9:57 pm

What device and browser are you using?  Make sure that your browser is up to date.


Forum was inactive, can't seem to get where we can use it again Slgray10
Forum was inactive, can't seem to get where we can use it again Ssshfm13

When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.
SLGray
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 47332
Reputation : 3312
Language : English
Location : United States

View user profile https://help.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: Forum was inactive, can't seem to get where we can use it again

Post by Liquorish on February 22nd 2020, 6:03 pm

I am using Chrome 80.0.3987.116, but I tried Firefox and Edge with the same results. Emptying cache didn't help, but I haven't done anything maintenance-wise for a long time and the tinypic/photobucket images may be the problem. Funny, one user logged in and started a new post. Heck, I can't even do that. I inquired how he did it, but he hasn't responded. I just wanted to know if he saw stuff I couldn't see.

I see the captu223.png stuff and will work on getting them implemented. I will let you know how things work out. I appreciate your help.

https://pensacoladaily.forumotion.com/
avatar
Liquorish
New Member

Male Posts : 10
Reputation : 2
Language : English
Location : Hoover, Alabama and Pensacola, Florida

View user profile http://pensacoladaily.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: Forum was inactive, can't seem to get where we can use it again

Post by SLGray on February 22nd 2020, 7:11 pm

Have you tried contacting the founder?


Forum was inactive, can't seem to get where we can use it again Slgray10
Forum was inactive, can't seem to get where we can use it again Ssshfm13

When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.
SLGray
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 47332
Reputation : 3312
Language : English
Location : United States

View user profile https://help.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: Forum was inactive, can't seem to get where we can use it again

Post by brandon_g on February 23rd 2020, 6:12 pm

Can you check what Ape pointed out to see if there is an image for 'New Topic' in the Admin Panel?


Forum was inactive, can't seem to get where we can use it again Brando10
Remember to mark your topic Forum was inactive, can't seem to get where we can use it again Solved15 when a solution is found.
brandon_g
brandon_g
Manager
Manager

Male Posts : 8887
Reputation : 800
Language : English
Location : USA

View user profile https://www.broadcastingduo.com

Back to top Go down

In progress Re: Forum was inactive, can't seem to get where we can use it again

Post by SLGray on February 23rd 2020, 8:21 pm

The topic starter stated that another member started a topic so there must be an image for it.


Forum was inactive, can't seem to get where we can use it again Slgray10
Forum was inactive, can't seem to get where we can use it again Ssshfm13

When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.
SLGray
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 47332
Reputation : 3312
Language : English
Location : United States

View user profile https://help.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: Forum was inactive, can't seem to get where we can use it again

Post by brandon_g on February 24th 2020, 5:13 pm

@SLGray wrote:The topic starter stated that another member started a topic so there must be an image for it.

Yes the topic is from early 2019, but that doesn't the image couldnt have broke between now and then.


Forum was inactive, can't seem to get where we can use it again Brando10
Remember to mark your topic Forum was inactive, can't seem to get where we can use it again Solved15 when a solution is found.
brandon_g
brandon_g
Manager
Manager

Male Posts : 8887
Reputation : 800
Language : English
Location : USA

View user profile https://www.broadcastingduo.com

Back to top Go down

In progress Re: Forum was inactive, can't seem to get where we can use it again

Post by SLGray on February 24th 2020, 7:26 pm

I thought the topic starter meant the topic was started recently.


Forum was inactive, can't seem to get where we can use it again Slgray10
Forum was inactive, can't seem to get where we can use it again Ssshfm13

When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.
SLGray
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 47332
Reputation : 3312
Language : English
Location : United States

View user profile https://help.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: Forum was inactive, can't seem to get where we can use it again

Post by APE on February 24th 2020, 8:01 pm

If you like i can link on the forum and take a look for you but you will need to send me a PM with a test account with admin rights then i can take a look at what the problem is for you.

If that's ok please PM me the test account info (PM only NOT in public )


Forum was inactive, can't seem to get where we can use it again Left1212Forum was inactive, can't seem to get where we can use it again Center11Forum was inactive, can't seem to get where we can use it again Right112
Forum was inactive, can't seem to get where we can use it again Ape_b110
Forum was inactive, can't seem to get where we can use it again Ssshfm13
Forum was inactive, can't seem to get where we can use it again Ape1010
APE
APE
Administrator
Administrator

Male Posts : 15325
Reputation : 1640
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha

View user profile http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

In progress Re: Forum was inactive, can't seem to get where we can use it again

Post by APE on March 3rd 2020, 1:22 pm

@Liquorish Is this problem now sorted out ?

If solved please tell us by pressing the mark as solved button found at the top of this topic ?

if not solved i have gave you the offer to log in as a admin on a test account and see if i can find the problem.

all you have to do is pm me with the test account you have to make then i will do the rest.


Forum was inactive, can't seem to get where we can use it again Left1212Forum was inactive, can't seem to get where we can use it again Center11Forum was inactive, can't seem to get where we can use it again Right112
Forum was inactive, can't seem to get where we can use it again Ape_b110
Forum was inactive, can't seem to get where we can use it again Ssshfm13
Forum was inactive, can't seem to get where we can use it again Ape1010
APE
APE
Administrator
Administrator

Male Posts : 15325
Reputation : 1640
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha

View user profile http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum