Loading the forum

Go down

Solved Loading the forum

Post by Amadeus on May 1st 2020, 5:41 pm

Hello, I'd like to report a problem with the forum on the phpbb2 engine. The problem is not loading the forum until the end. Yesterday while editing on the server everything worked without showing up at the hourglass cursor. And today, while loading the forum, the hourglass is showing me and I keep on rolling. Yes, I did ctrtl + f5 and it did not help me.
Amadeus
Amadeus
Forumember

Female Posts : 143
Reputation : 1
Language : Polish, English
Location : Poland

View user profile

Back to top Go down

Solved Re: Loading the forum

Post by SLGray on May 1st 2020, 8:35 pm

Do you mean a forum hosted by Forumotion?  If yes, please post the link to it.


Loading the forum Slgray10
Loading the forum Ssshfm13

When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.
SLGray
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 47967
Reputation : 3373
Language : English
Location : United States

View user profile https://help.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Loading the forum

Post by Amadeus on May 1st 2020, 8:40 pm

Yes thats true.
Amadeus
Amadeus
Forumember

Female Posts : 143
Reputation : 1
Language : Polish, English
Location : Poland

View user profile

Back to top Go down

Solved Re: Loading the forum

Post by SLGray on May 1st 2020, 8:43 pm

Well, what is the link?


Loading the forum Slgray10
Loading the forum Ssshfm13

When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.
SLGray
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 47967
Reputation : 3373
Language : English
Location : United States

View user profile https://help.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Loading the forum

Post by Amadeus on May 1st 2020, 8:49 pm

Amadeus
Amadeus
Forumember

Female Posts : 143
Reputation : 1
Language : Polish, English
Location : Poland

View user profile

Back to top Go down

Solved Re: Loading the forum

Post by SLGray on May 1st 2020, 8:51 pm

It loads fine for me.


Loading the forum Slgray10
Loading the forum Ssshfm13

When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.
SLGray
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 47967
Reputation : 3373
Language : English
Location : United States

View user profile https://help.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Loading the forum

Post by Amadeus on May 1st 2020, 8:59 pm

@SLGray wrote:It loads fine for me.

Strange, because when I'm still on the forum I can still see the cursor loading with the hourglass and I don't know what's really happening.
Amadeus
Amadeus
Forumember

Female Posts : 143
Reputation : 1
Language : Polish, English
Location : Poland

View user profile

Back to top Go down

Solved Re: Loading the forum

Post by SLGray on May 1st 2020, 9:03 pm

Does other sites load fine for you?  I mean like Youtube, Google, blogs, websites, etc.


Loading the forum Slgray10
Loading the forum Ssshfm13

When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.
SLGray
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 47967
Reputation : 3373
Language : English
Location : United States

View user profile https://help.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Loading the forum

Post by Amadeus on May 1st 2020, 9:06 pm

@SLGray wrote:Does other sites load fine for you?  I mean like Youtube, Google, blogs, websites, etc.

That's how normally they load up and I don't have that hourglass cursor. I'm just visiting heavier sites on the chrome, and I don't have that hourglass cursor charging later.
Amadeus
Amadeus
Forumember

Female Posts : 143
Reputation : 1
Language : Polish, English
Location : Poland

View user profile

Back to top Go down

Solved Re: Loading the forum

Post by SLGray on May 1st 2020, 9:08 pm

Does it happen on this forum?  Have you tried other browsers?


Loading the forum Slgray10
Loading the forum Ssshfm13

When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.
SLGray
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 47967
Reputation : 3373
Language : English
Location : United States

View user profile https://help.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Loading the forum

Post by Amadeus on May 1st 2020, 9:14 pm

@SLGray wrote:Does it happen on this forum?  Have you tried other browsers?

That's how I use it except for Chrome, Firefox and Maxthon and I still have the same problems with that hourglass cursor.
Amadeus
Amadeus
Forumember

Female Posts : 143
Reputation : 1
Language : Polish, English
Location : Poland

View user profile

Back to top Go down

Solved Re: Loading the forum

Post by SLGray on May 1st 2020, 9:17 pm

So you are seeing this issue on all forums hosted by Forumotion?


Loading the forum Slgray10
Loading the forum Ssshfm13

When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.
SLGray
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 47967
Reputation : 3373
Language : English
Location : United States

View user profile https://help.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Loading the forum

Post by Amadeus on May 1st 2020, 9:29 pm

I only see mistakes in some forums, mainly with me. In the old forums I have the same problem, in Campus Moon the same. And in other forums, I don't see that problem. It charges me a page and zero cursor with an hourglass.
Amadeus
Amadeus
Forumember

Female Posts : 143
Reputation : 1
Language : Polish, English
Location : Poland

View user profile

Back to top Go down

Solved Re: Loading the forum

Post by SLGray on May 1st 2020, 9:43 pm

Please post a screenshot showing the hourglass cursor.


Loading the forum Slgray10
Loading the forum Ssshfm13

When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.
SLGray
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 47967
Reputation : 3373
Language : English
Location : United States

View user profile https://help.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Loading the forum

Post by Amadeus on May 1st 2020, 10:33 pm

I hope that the photo from the phone will pass, because as a screen in the computer unfortunately does not catch my cursor with an hourglass. Link:

Loading the forum D7kYnVh
Amadeus
Amadeus
Forumember

Female Posts : 143
Reputation : 1
Language : Polish, English
Location : Poland

View user profile

Back to top Go down

Solved Re: Loading the forum

Post by SLGray on May 1st 2020, 10:44 pm

Exactly i is the page loading, or is that something do with your computer?  When I start my computer, I see that blue circle.


Loading the forum Slgray10
Loading the forum Ssshfm13

When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.
SLGray
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 47967
Reputation : 3373
Language : English
Location : United States

View user profile https://help.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Loading the forum

Post by Amadeus on May 2nd 2020, 12:02 am

Well, I don't know about my computer, because yesterday I didn't have such sensations, everything was going without problems. And today that's what I'm doing. That's why I don't really know what to do. I have windows 10 Home Edition x64

I forgot to mention that two people also have problems with the cursor with the wheel, that my forum is still so busy.
Amadeus
Amadeus
Forumember

Female Posts : 143
Reputation : 1
Language : Polish, English
Location : Poland

View user profile

Back to top Go down

Solved Re: Loading the forum

Post by SLGray on May 2nd 2020, 5:20 am

@Amadeus wrote:Hello, I'd like to report a problem with the forum on the phpbb2 engine. The problem is not loading the forum until the end. Yesterday while editing on the server everything worked without showing up at the hourglass cursor. And today, while loading the forum, the hourglass is showing me and I keep on rolling. Yes, I did ctrtl + f5 and it did not help me.
What do you mean by editing on server?

Also does this issue occur when you visit the forum or while you are logged in?


Loading the forum Slgray10
Loading the forum Ssshfm13

When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.
SLGray
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 47967
Reputation : 3373
Language : English
Location : United States

View user profile https://help.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Loading the forum

Post by SLGray on May 2nd 2020, 5:24 am

Ok.  After visiting your forum and scrolling down the page, I did see the blue circle.  It is not exactly the page loading, but something on your forum is trying to load.  Did you add anything yesterday or modify anything?


Loading the forum Slgray10
Loading the forum Ssshfm13

When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.
SLGray
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 47967
Reputation : 3373
Language : English
Location : United States

View user profile https://help.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Loading the forum

Post by SLGray on May 2nd 2020, 5:28 am

After further testing, it seem to be something in the area that contains the forums that is causing it.  If you scroll down the page and place your cursor above the forus container, you do not see the blue circle.  Is there anything in the container of the forums that is not loading after the page is finished loading?


Loading the forum Slgray10
Loading the forum Ssshfm13

When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.
SLGray
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 47967
Reputation : 3373
Language : English
Location : United States

View user profile https://help.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Loading the forum

Post by skouliki on May 2nd 2020, 8:42 am

sunnywilson09 wrote:
Thank u so much for taking time to help.

Please don't hijack another member’s topic's.
Please open your own thread if you having a problem with your forum.
Please read our forum rules:ESF General Rules
skouliki
skouliki
Manager
Manager

Female Posts : 9092
Reputation : 1188
Language : English,Greek
Location : Greece

View user profile http://iconskouliki.forumgreek.com

Back to top Go down

Solved Re: Loading the forum

Post by Amadeus on May 2nd 2020, 12:54 pm

@SLGray wrote:After further testing, it seem to be something in the area that contains the forums that is causing it.  If you scroll down the page and place your cursor above the forus container, you do not see the blue circle.  Is there anything in the container of the forums that is not loading after the page is finished loading?

I remember that I've been modifying template profile but CSS lately, because I wanted to convert code from modernbb to phpbb2.Well, I just can't locate this weird bug. The only thing I remember is that yesterday I was just modifying the appearance of the profile as you enter a particular user or admin.
Amadeus
Amadeus
Forumember

Female Posts : 143
Reputation : 1
Language : Polish, English
Location : Poland

View user profile

Back to top Go down

Solved Re: Loading the forum

Post by skouliki on May 2nd 2020, 1:00 pm

hello
do you have this somewhere ? http://cur.cursors-4u.net/others/oth-6/oth580.cur
skouliki
skouliki
Manager
Manager

Female Posts : 9092
Reputation : 1188
Language : English,Greek
Location : Greece

View user profile http://iconskouliki.forumgreek.com

Back to top Go down

Solved Re: Loading the forum

Post by Amadeus on May 2nd 2020, 1:10 pm

@skouliki wrote:hello
do you have this somewhere ? http://cur.cursors-4u.net/others/oth-6/oth580.cur

Hello. Yes I have
cursor: url(http://cur.cursors-4u.net/others/oth-6/oth580.cur), progress!important;
Amadeus
Amadeus
Forumember

Female Posts : 143
Reputation : 1
Language : Polish, English
Location : Poland

View user profile

Back to top Go down

Solved Re: Loading the forum

Post by skouliki on May 2nd 2020, 2:12 pm

gives me an error.. try to change it to https or delete it
i will investigate again the forum
skouliki
skouliki
Manager
Manager

Female Posts : 9092
Reputation : 1188
Language : English,Greek
Location : Greece

View user profile http://iconskouliki.forumgreek.com

Back to top Go down

Solved Re: Loading the forum

Post by Amadeus on May 2nd 2020, 4:17 pm

@skouliki wrote:gives me an error.. try to change it to https or delete it
i will investigate again the forum

I delete this.
Amadeus
Amadeus
Forumember

Female Posts : 143
Reputation : 1
Language : Polish, English
Location : Poland

View user profile

Back to top Go down

Solved Re: Loading the forum

Post by skouliki on May 2nd 2020, 4:18 pm

for me now the cursor is ok and your forum loads fine
what about you ?
skouliki
skouliki
Manager
Manager

Female Posts : 9092
Reputation : 1188
Language : English,Greek
Location : Greece

View user profile http://iconskouliki.forumgreek.com

Back to top Go down

Solved Re: Loading the forum

Post by Amadeus on May 2nd 2020, 4:19 pm

@skouliki wrote:for me now the cursor is ok and your forum loads fine
what about you ?

Yes is okey now, thank you so much for help me :rose:
Amadeus
Amadeus
Forumember

Female Posts : 143
Reputation : 1
Language : Polish, English
Location : Poland

View user profile

Back to top Go down

Solved Re: Loading the forum

Post by skouliki on May 2nd 2020, 4:19 pm

my pleasure

Problem solved & topic archived.
Please read our forum rules: ESF General Rules
skouliki
skouliki
Manager
Manager

Female Posts : 9092
Reputation : 1188
Language : English,Greek
Location : Greece

View user profile http://iconskouliki.forumgreek.com

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum