The forum of the forums
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SSL, but still "not Secure"

2 posters

Go down

Solved SSL, but still "not Secure"

Post by Settertude Mon 1 Apr - 13:41

Its been a couple of weeks since the advanced package and the site still show "Not Secure" in the URL window.

PLease advise.

SSL, but still "not Secure" Screen19


Last edited by Settertude on Mon 1 Apr - 15:20; edited 1 time in total
avatar
Settertude
Forumember

Posts : 152
Reputation : 3
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: SSL, but still "not Secure"

Post by brandon_g Mon 1 Apr - 13:54

Hello,

Have you activated SSL Certificate in admin panel? After it's installed you have to activate the certificate in ACP-->Miscellanous-->Summary and management-->Enabling SSL Certificate-->Forum Protocol-->Set to https and save.

Also be aware if there are any images or codes on the forum which are not stored on a host with https, you will still get the not secure label. Everything has to load in https in order to get the secure label.


SSL, but still "not Secure" Brando10
Remember to mark your topic SSL, but still "not Secure" Solved15 when a solution is found.
General Rules | Tips & Tricks | FAQ | Forgot Founder Password?

SSL, but still "not Secure" Scre1476
Team Leader
Review Section Rules | Request A Review | Sticker Points
brandon_g
brandon_g
Manager
Manager

Male Posts : 10110
Reputation : 923
Language : English
Location : USA

https://www.broadcastingduo.com

Back to top Go down

Solved Re: SSL, but still "not Secure"

Post by Settertude Mon 1 Apr - 15:20

Thank you.

brandon_g wrote:Hello,

Have you activated SSL Certificate in admin panel? After it's installed you have to activate the certificate in ACP-->Miscellanous-->Summary and management-->Enabling SSL Certificate-->Forum Protocol-->Set to https and save.

Also be aware if there are any images or codes on the forum which are not stored on a host with https, you will still get the not secure label. Everything has to load in https in order to get the secure label.
avatar
Settertude
Forumember

Posts : 152
Reputation : 3
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: SSL, but still "not Secure"

Post by brandon_g Mon 1 Apr - 15:26

Your welcome!

Problem solved & topic archived.
Please read our forum rules: ESF General Rules


SSL, but still "not Secure" Brando10
Remember to mark your topic SSL, but still "not Secure" Solved15 when a solution is found.
General Rules | Tips & Tricks | FAQ | Forgot Founder Password?

SSL, but still "not Secure" Scre1476
Team Leader
Review Section Rules | Request A Review | Sticker Points
brandon_g
brandon_g
Manager
Manager

Male Posts : 10110
Reputation : 923
Language : English
Location : USA

https://www.broadcastingduo.com

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum